HOME   THERAPIE  THERAPEUT   TARIEF   TIPS   CONTACT

 

Tarief

Een sessie duurt een uur en kost 100 euro. Je kunt contant betalen of met de pinautomaat die in de praktijk aanwezig is.
Aan het eind van iedere sessie krijg je een rekening mee. Je kunt de rekening vervolgens zelf naar je verzekeraar sturen voor vergoeding.

Hypnotherapie wordt door steeds meer verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering, mits de therapeut aangesloten is bij een beroepsvereniging. Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (de NBVH). Op hun site www.hypnotherapie.nl vind je een overzicht van alle verzekeraars waarbij staat aangegeven of ze hypnotherapie vergoeden binnen hun aanvullende pakket. 

Andere vergoedingsmogelijkheden:
Het Schadefonds geeft een financiële tegemoetkoming aan mensen die slachtoffer zijn geworden van een geweldsmisdrijf met ernstig letsel. Dit is bijvoorbeeld diefstal met geweld, straatroof, bedreiging met een wapen, mishandeling, verkrachting, maar ook huiselijk geweld, stalking of incest.
In een aantal gevallen is de werkgever bereid om mee te betalen aan de kosten, in het kader van coaching of supervisie. Dit gebeurt regelmatig wanneer iemand vanwege ziekte of burnout niet meer kan werken.