HOME   THERAPIE  THERAPEUT   TARIEF   TIPS   CONTACT

 

Tips

• Links
• Boekentips
• Ontspanningsoefening


Links

www.hypnotherapie.nl
De site van de NBVH, de beroepsvereniging van Hypnotherapeuten waar ik bij aangesloten ben. Hier lees je meer over hypnotherapie: bijvoorbeeld bij welke klachten hypnotherapie ingezet wordt, en welke verzekeraars hypnotherapie vergoeden.

www.atma.nl
De site van het instituut in Amersfoort waar ik mijn opleiding hypnotherapie gevolgd heb. Fijne plek met goeie docenten. Een plek voor mensen met een open mind.

nicole-helpt.nl
Nicole is een collega therapeut met een scherpe intuïtie en diepe wijsheid. Gespecialiseerd in Past Reality Integration. Een aanrader!

joostbrummelkamp.nl
Dit is de site van Joost Brummelkamp. Een bijzonder warme en wijze reader. Als je wilt weten wat een reading is: lees de blog op zijn site: er staan allemaal verhalen op van schrijvers die zich door Joost hebben laten readen. Geestig, inspirerend, verhelderend.

www.theovanderheijden.com
Theo van der Heijden is een van de beste therapeuten die ik ken. Ervaren, liefdevol en wijs. Als je liever door een man begeleid wordt: ga naar Theo!

www.jooprooijakkers.nl
Massages, coaching, therapie: het kan allemaal bij Joop. Een hele fijne no-nonsense man, die toch veel spirituele diepte heeft en geeft.

www.acupunctuurinutrecht.nl
Marcoleon Baas is een acupuncturist die zich met hart en ziel en grote intuïtie inzet voor zijn patienten. Kan hem ook erg aanraden als aanvullend behandelaar bij kanker.

Boekentips

‘Denk je sterk’ van Fred Sterk en Sjoerd Swaen. Toegankelijk boek waarin je leert hoe je gedachten je gevoelens beïnvloeden, vanuit de RET-gedachte. Met oefeningen zodat je het je eigen kunt maken.

‘Illusies’  van Ingeborg Bosch
Ingeborg Bosch heeft het ideeëngoed van Alice Miller vertaalt naar een krachtige therapie (de Past Reality Integration). Ze heeft er een heel inzichgevend boek over geschreven. Vooral de werking van afweer wordt heel helder gemaakt.

‘The Secret’ van Rhonda Byrne
Boek waarin beschreven wordt hoe je je leven kunt creëren. Amerikaans enthousiasme.

‘Vraag en het wordt gegeven’ van Esther en Jerry Hicks
De spirituele zus van ‘The Secret‘. Met diepe wijsheden verpakt in heldere woorden.

‘Laat je wens uitkomen’ van Barbel Mohr
Boekje dat voor kinderen geschreven is. Leuk, helder, en heel inzichtgevend. Over de kunst van het creeren/wensen doen

‘Bondgenoot, autobiografie van een immuuncel’ van Henk Franssen
Heel inspirerend boek, dat het leven beschrijft van een immuuncel in een ziek wordend lichaam. Geeft veel inzichten over ziek zijn en handvatten voor gezond worden.

‘Samen sterk bij kanker’ van Henk Franssen
Over de kracht van liefde. Bij kanker, maar iedereen kan hier zijn voordeel mee doen.

Ontspanningsoefening

Om thuis te ontspannen kan ik je de cd’s van Louise Hay aanraden, zie  www.louisehay.com of zoek in (web)winkels voor een nederlands gesproken cd. Op de site van Louise Hay kun je ook applicaties met affirmaties voor je I-Phone downloaden: heb je ieder moment positieve affirmaties bij je!

Peter den Haring heeft cd‘s te koop die je meenemen op een trancereis of een auraschoonmaak. Te koop via www.peterdenharing.nl . Erg de moeite waard.

 

Overige links

soulwork.nl
therapeutvinden.datzitzo.com
allehypnotherapeuten.nl
hypnotherapie.startpagina.nl
uwpagina.nl
hypnotherapie.uwpagina.nl